Page 26 - bb0320
P. 26

 Gåtur igennem Chicumbanes gade.
at man kan befinde sig midt i fattigdom, hvor de går rundt i ødelagt tøj bor i sivhytter og faktisk ingenting har, men stadig kunne føle en livsglæde så stor hos befolkningen.
WutomiAgri ligger midt i inde landsbyen. Landbrugsskolen uddanner unge mennesker i 20’erne til at kunne drive deres eget land- brug og give redskaber til at kunne tage an- svar i deres fremtid. I Mozambique lever halvdelen af befolkningen i fattigdom og med denne viden omkring landbrug og iværksæt- teri vil det give eleverne muligheder for at skabe et godt liv. Landet er nemlig en af Af- rikas største landbrugspotentialer, så derfor oplagt at gå denne retning så eleverne kan udvikle landets landbrug.
Som volontører på skolen skulle vi under- vise eleverne i engelsk, og hvordan man bru- ger en computer. Det var sjovt, men også meget udfordrende. Eleverne kunne nemlig intet engelsk udover ”goodmorning” og mange af dem havde aldrig set en computer
Her er et billede af glade elever og Laura efter en god undervisning i deres klasselokale. Ele- verne har alle deres eget hæfte hvor de skriver noter i, så de er klar til den endelige sluteksa- men i februar.
 26 Borgerbladet

   24   25   26   27   28